Nieuwe site online

Gepubliceerd op 11 september 2018 13:49

Het is zover! Mijn nieuwe website www.zowerkthetbijmij.nl staat online!

 

Vanaf vandaag staat mijn nieuwe website www.zowerkthetbijmij.nl online. Ik zal op deze website geen nieuwe blogs meer posten. Ik heb gekozen voor een nieuwe website en een andere naam, omdat ik niet alleen Fibromyalgie heb, maar ook Borderline. Het schrijven over Borderline is voor mij noodzakelijker dan het schrijven over Fibromyalgie. De Borderline beïnvloedt mijn leven dagelijks, de pijn van de Fibromyalgie ook, maar lichamelijke pijn is op de een of andere manier makkelijker dan psychische pijn.

 

Mijn nieuwe website is anders ingedeeld dan deze. Ik schrijf bijvoorbeeld uit mijn eigen naam en het verleden hoe alles ontstaan is, staat er ook niet meer op. Het gaat tenslotte om wie ik nu ben, wat mij nu bezig houdt en hoe ik daar nu mee om ga. Ik post ook niet meer wekelijks op een vaste dag een blog, maar zodra ik iets meemaak, probeer ik direct te schrijven, zodat ik mijn emoties het beste over kan brengen en mijn lezers een beter inzicht in Borderline kunnen krijgen. Zodra je op mijn pagina komt, zie je ook direct de blogs staan. Ik zou het heel fijn vinden als je na het lezen een reactie schrijft op mijn pagina en het delen van mijn berichten via Social Media stel ik ook zeer op prijs. Dit is de enige manier om openheid te geven rondom psychiatrische aandoeningen en hoop ik, de taboe er om heen wat minder te krijgen. 

 

Wat ook nieuw is, is dat je je in kunt schrijven op mijn pagina, dan krijg je een e-mail zodra ik een nieuwe blog online zet. Uiteraard wordt je e-mail adres niet weergegeven en zal ik deze vertrouwelijk behandelen en niet doorgeven aan derden. Mocht je tips hebben omtrent mijn nieuwe website, dan hoor ik graag van je. Bij deze website hoort ook een e-mail adres te weten: info@zowerkthetbijmij.nl

 

Deze website zal voorlopig nog wel online blijven, maar er komen geen nieuwe berichten meer bij. Ook de pagina op Facebook komt over een tijdje te vervallen. De nieuwe pagina wordt https://www.facebook.com/zowerkthetbijmij/ het zou leuk zijn als je die pagina leuk gaat vinden. Delen wordt ook wederom gewaardeerd.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.