YOLO!!!

Gepubliceerd op 20 augustus 2018 14:22

Ik krijg de klappen van de verhuizing behoorlijk voor mijn kiezen. Zowel lichamelijk als psychisch heb ik het best zwaar. Toch wil ik niet suf op de bank zitten en ga ik zaterdag naar een geweldig festival. YOLO!

 

De drukte van de verhuizing begint eindelijk een beetje weg te ebben. Afgelopen donderdag heb ik nog de laatste accessoires voor in mijn huis gekocht en opgehangen en binnen kan ik nu voorlopig niets meer doen. Afgelopen dinsdag zijn ze begonnen met het leeghalen van de tuin. Voor en achter een grote zandbak. Gelukkig schiet het in de voortuin al weer aardig op en ligt mijn vlonder er alweer in. In mijn vorige woning had ik een vlonder op het dakterras en dat heb ik meegenomen. Met een paar nieuwe planken, kon er in de voortuin weer een nieuwe vlonder gerealiseerd worden. Het is nog wel even de vraag of mijn gras gaat passen, ook dat heb ik meegenomen vanuit mijn vorige woning, echter is de voortuin toch best wel groot. Duimen maar.

 

Mijn lichaam is helemaal een beetje van slag. De drukte al die tijd en het doorgaan is uiteraard niet bevorderlijk voor mijn lijf geweest. Ik heb nu onwijs veel pijn. Dit heb ik tijdens het klussen niet gevoeld door de adrenaline, maar hoe meer rust ik krijg, des te beroerder begint te pijn te worden. Met name mijn handen, nek, rug, enkels en voeten hebben het heel erg zwaar. Zo pijnlijk dat ik gister ook alweer Morfine heb moeten nemen om de dag door te komen. Mijn voeten waren zo pijnlijk, dat ik er bijna niet op kon staan. Mijn hoofd heeft ook wel behoorlijk last van drukte van de afgelopen tijd. Ik ben afgelopen vrijdag met mijn moeder uit eten geweest, omdat ze mij zo onwijs goed geholpen heeft. Op een gegeven moment werd het best heel druk in het restaurant. Naast ons kwamen 4 meiden zitten en achter mijn moeder kwamen zo’n beetje 8 personen aan een ronde tafel zitten. Ik had daar heel veel last van. Al het geroezemoes, alle gesprekken die ik opving, heel vervelend. We zijn dan ook eerder naar huis gegaan en hebben thuis koffie gedronken.

 

Het was voor mij erg schrikken dat ik zo op de prikkels reageerde. Ik wist wel dat ik er minder goed tegen kon dan voorheen, maar het is nu toch wel behoorlijk achteruit gegaan. Ik hoop dat het tijdelijk is en dat ik door de verhuizing nog meer overprikkeld ben dan normaal. Ik vind het namelijk helemaal niet leuk als ik allerlei gezellige evenementen niet meer zou kunnen bezoeken. Het was bijvoorbeeld ook kermis de afgelopen week. Ik moet er niet aan denken om daar rond te lopen. Vrijdagavond was het vuurwerk en dat is normaal gesproken altijd erg leuk om naar te kijken, nu had ik al bewust de keuze gemaakt om niet naar het vuurwerk te gaan, maar de drukte in het restaurant was ook niet alles. Gister was het BBQ-dag in de stad, dit is een groot feest op een parkeerterrein waar allerlei bandjes spelen en vandaag is het Lappendag, dit is zo’n beetje het grootste feest en afsluiting van de kermis. Normaal gesproken ging ik altijd naar de BBQ-dag en Lappendag, nu moet ik er niet eens over nadenken om daar rond te lopen tussen al die mensen.

 

Komende zaterdag is er een ander festival “Outdoor Stereo”. Dit is in een groot park aan het IJsselmeer en er zijn verschillende podia met allerlei house en trance muziek. Ik hou erg van deze muziek op z’n tijd, ik kan dan even heerlijk mijn hoofd leegmaken en mij mee laten voeren op de beats van de muziek. Dit festival begint al om 14:00 uur en mijn vriendin heeft mij gevraagd of ik meega. We zijn vaker samen naar dit festival geweest en het was altijd 1 groot feest. Ik heb toegezegd dat ik meega. Ik vind het heel erg spannend, want ik ben ook wel een beetje bang dat mijn voeten het niet gaan trekken en dat mijn hoofd de drukte en de impulsen van licht en geluid niet aankunnen. Aan de andere kant vertik ik het om als een oud wijf thuis te gaan zitten en dit soort dingen niet meer te doen. Ik realiseer mij wel dat ik niet wekelijks dit soort activiteiten kan doen, dat hoeft ook niet, maar zo eens per jaar naar dit festival en zo dichtbij dat wil ik toch echt wel heel graag. Gelukkig is het festival verdeeld over het hele park en dat is best een groot park, dus ik kan ook wel even van de drukte weglopen. Ik kan bij m’n vriendin blijven slapen, dus dan drink ik gewoon een wijntje en voel ik mijn voetjes ook niet zo…. Kortom, ik ga het gewoon doen en daarna zie ik wel weer verder. YOLO!

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Anneke
3 maanden geleden

Top dat je naar Outdoor Stereo gaat. En als we weer ergens gaan eten, zoeken we een rustiger plekje uit!