Zo moe.....

Gepubliceerd op 11 juni 2018 14:16

Een korte blog deze week, ik ben even helemaal op en krijg de juiste woorden moeilijk op papier.

 

Het is maar goed dat ik geen vlog maak. Dan zou iedereen mijn enorm vermoeide hoofd zien. Gelukkig heb ik van de week wel een heleboel kunnen regelen en is mijn projectbouwer begonnen met de enorme klus in mijn nieuwe woning. Thuis ben ik zo langzamerhand begonnen met inpakken en gedeeltes van mijn inboedel aan het verkopen wat ik niet meeneem naar het nieuwe huis. Alles wat ik nu al in kan pakken, dat neem ik mee naar mijn nieuwe woning, zodat de verhuizers straks minder mee hoeven te nemen.

 

Zoals jullie weten ben ik op dinsdag en donderdag bij de dagbehandeling van de GGZ. Ik begin een beetje te twijfelen of ik dit door moet zetten. Ik heb het best heel druk met de regeldingen van het huis en prop nu alles op de dagen dat ik niet bij de GGZ ben. Ik ga sowieso altijd sporten op de dagen dat ik niet bij de GGZ ben, dus dat zijn al de ochtenden waarop ik niets plan. Dit voelt nog steeds goed voor mijn lijf, dus ik heb besloten dat ik daar geen concessies in ga doen. Op maandagmiddag komt mijn hulp vanuit de WMO en mag ik niet de deur uit. Op woensdag heb ik afspraken met maatschappelijk werk en fysiotherapie. Op woensdag probeer ik ook nog wat sociale contacten bij te houden en ben ik op het ogenblik ook heen en weer aan het rijden naar de Praxis om spullen te halen of terug te brengen. Op vrijdag doe ik mijn boodschappen en heb ik op de een of andere manier ook altijd wel afspraken.

 

Daar komt bij dat ik nog regelmatig naar de bedrijfsarts moet, ik heb een nieuwe contactpersoon via mijn werk, omdat mijn werkgever ermee gestopt is, dus daar ook diverse afspraken. Ook is mijn re-integratiecoach ermee gestopt en heb ik daar ook nog afspraken voor. Gelukkig zijn de afspraken voor mijn dochter in het ziekenhuis nu wel klaar en heb ik alleen mijn eigen afspraken nog voor de controle van mijn moedervlekken in verband met de melanoom van vorig jaar. Oh ja, mijn zoon heeft een appartement toegewezen gekregen via de instelling waar hij woont en dat moet ook ingericht worden, dus daar lopen ook nog de nodige afspraken voor. Best wel een hoop dingen die op mij afkomen.

 

De twijfel van de GGZ is gekomen, omdat ik het dus heel druk heb en ik niet het idee heb dat ik er iets van opsteek. Toch is het aan de andere kant heel fijn dat ik direct mijn hart kan luchten. Donderdagochtend had ik een telefoontje waarvan mijn Borderline hoofd volledig in de paniek schoot en kwam ik huilend bij de GGZ binnen, dan is het weer fijn om daar te zijn. Wat ook mee speelt is dat de zomervakantie eraan komt en de therapeuten op vakantie gaan. We krijgen dan allerlei vervangers die de groep gaan “draaien” en dat vind ik ook niet zo fijn. Wat ook een feit is, is dat de klussen die ik zelf gedaan wilde hebben in mijn nieuwe woning, klaar zijn (op wat heftig schoonmaakwerk van de luchtroosters na). Dus ik hoef niet meer naar de Praxis. De projectbouwer is ook begonnen. We zijn helemaal rond qua kleuren, vloeren, gordijnen en financiën, dus daar gaat ook de rust terugkeren. Natuurlijk ben ik een enorme control freak, dus helemaal loslaten gaat niet lukken, maar de opstartfase is voorbij. Ik denk dat ik nog maar even bij de GGZ blijf en de komende 2 weken ga kijken of ik iets meer rust in mijn hoofd en lijf krijg nu alles “loopt”.

 

Er is nog een heleboel gebeurt de afgelopen week qua spanningen en stressvolle situaties, ik heb ook nog de nodige aanvaringen met mijn dochter gehad, omdat ze nog steeds geen medicatie neemt, maar om heel eerlijk te zijn heb ik nu geen energie om überhaupt iets te doen of te schrijven. Dus een kort blogje deze week. En nee, dit schrijf ik niet om mijzelf te verantwoorden….


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.